PUUR Kattencollege

 

Wil jij graag zelf de vacht van je kat verzorgen,

maar het lukt je niet?

PUUR Kattencollege

Herken je dit?

 

  • Je weet niet goed hoe je de vacht moet verzorgen.
  • Je kat krijgt steeds klitten
  • Je kat laat het niet (meer) toe dat je hem kamt.
  • Je begrijpt zijn gedrag niet.
  • Je kunt alleen bepaalde plekken kammen.

Wil je hulp om zelf de vacht van de kat te verzorgen?

 

Er zijn veel verschillende redenen, waardoor je nu zoek bent naar een oplossing. Daar ben ik blij om, want de meeste mensen gaan niet op zoek naar hulp. Maar goede vachtverzorging is wel heel belangrijk, want het gaat om de gezondheid van je kat.

Jij wilt het liefst zelf de vacht van je kat verzorgen. En dat heeft alleen maar voordelen. Je bespaart niet alleen geld op de kattentrimsalon of dierenarts, maar de band met je kat wordt er ook veel beter van.

Win-win situatie dus voor jou en je kat.

Waarmee kan ik je helpen?

Krijgt jouw kat steeds klitten en wil je leren hoe je dit kan voorkomen?
Bij de Workshop Vachtverzorging Je Kat uit de Knoop leer je hoe de vacht van je kat optimaal in goede conditie houdt.
In deze online cursus vachtverzorging leer je precies hoe je de vacht van je kat verzorgt, zodat vachtproblemen voorkomen worden.
Uitgebreide theorie inclusief veel instructievideo’s.

Wil jouw kat niet gekamd worden? Hij bijt of krabt je? Meld je dan aan voor de 8 weekse online training “Moeiteloos je kat kammen in 7 stappen“.

Wil jij alles leren over de vacht van jouw kat en direct oefenen onder mijn begeleiding? Bij deze Privé Workshop Vachtverzorging is er alle aandacht voor jou en je kat én gaat je kat met een mooie vacht naar huis.
lichaamstaal kat herkennen

In de trainingsvideo Lichaamstaal en stresssignalen leer je, door duidelijke beelden met uitleg, wat het gedrag van jouw kat betekent. Door te luisteren naar je kat voorkom je dat je gekrabt of gebeten wordt.

Leer nagels knippen bij je kat
Alles weten over waarom en hoe je nagels kunt knippen bij je kat? Kies dan voor deze unieke online training “Nagels knippen bij je kat“.

Pin It on Pinterest

Hulp nodig?