Het lukt me maar niet om de vacht van mijn kat mooi te houden.

   

Herken je dit? Mijn kat wil helemaal niet gekamd worden. Hoe kan ik klitten voorkomen? Hoe leer ik mijn kat om zich te laten kammen? Ik heb er eigenlijk helemaal geen tijd voor. Welke kam is nu de beste? 

Je wilt natuurlijk niet dat je kat pijn of ongemak heeft, maar voor je het weet heeft hij weer vilt in zijn vacht. Je weet dat je nu echt hulp nodig hebt om dit niet weer te laten gebeuren.

Waarmee kan ik je helpen?

 

Je wilt helemaal ontzorgd worden, zodat je kat er altijd mooi bij loopt

*

 Je wilt extra hulp om de vacht van je kat in goede conditie te houden

*

 Je wilt leren hoe jij zelf de vacht van je kat mooi en gezond houdt

 

PUUR Kattentrimsalon

 

Wil je de vacht van jouw kat door mij laten verzorgen, zodat hij er altijd mooi en gezond bij loopt? Lees  hier wat ik voor je kan doen.

 

Educatie

 

Wil je weten waarom vachtverzorging belangrijk is en leren hoe je dat doet, zodat je zelf de vacht van je eigen kat kunt verzorgen? Meld je dan aan voor een van de workshops.

Heb je veel interesse in vachtverzorging, maar ook in andere aspecten van katten, zoals gedrag, anatomie, gezondheid en nog veel meer. Dan is het online programma op jouw lijf geschreven. Binnenkort volgt hier meer informatie over.

 

 

 

PUUR Kattenkunst

   

Omdat ik jouw liefde voor je kat zo goed begrijp, ontwerp ik van de wol unieke (gedenk)sieraden, zodat die zo geliefde kat hiermee altijd dichtbij gedragen kan worden en voor altijd tastbaar blijft. Kijk hier voor meer informatie.

 

PUUR Kattengedrag

   

Heb je vragen over het gedrag van je kat of wil je meer weten over kattengedrag? Lees hier waar ik je mee kan helpen.

Pin It on Pinterest