PUUR Kattenkunst

Wil jij ook zo graag je kat altijd dicht bij je houden?

Of wil je een speciaal aandenken aan je geliefde kat? 

 

De liefde voor je kat is groot. Dat begrijp ik als geen ander. Het liefst zou ik mijn katten overal mee naar toe nemen of voor altijd bij me houden. Met de sieraden van PUUR Kattenkunst is dat mogelijk. Met de wol of een pluk haar van je eigen kat maak ik unieke (gedenk)sieraden, zodat jouw zo geliefde kat hiermee altijd dichtbij gedragen kan worden en voor altijd tastbaar blijft. Voor nu en voor later.

Handgemaakte tastbare en unieke (gedenk)sieraden van de wol of een pluk haar van jouw eigen kat.

 

Je kat blijft voor altijd bij je.

Ik heb een paar oorbellen, een hanger van de vacht van mijn kat Luca laten maken en een sleutelhanger van zijn snorharen. Telkens werd ik op de hoogte gehouden van de keus in kralen en bedeltjes en wat voor de kleur van de vacht het mooist was. Ik ben zeer onder de indruk van de kwaliteit, de liefde en aandacht die in het werk door Ingrid zijn gestoken! Mijn overleden kat hou ik op deze speciale wijze nog meer bij me dan alleen zijn foto’s en herinneringen.

Vera Pol

Nog altijd vind ik het moeilijk om van huis te gaan en mijn katten alleen achter te laten.
Misschien heb jij dat ook of vind je het gewoon fijn om iets van je kat te dragen. Met een sieraad gemaakt van de wol van je eigen kat draag je jouw kat altijd dichtbij je.

Daarnaast is het een mooi en uniek aandenken voor later.
Door mijn persoonlijke ervaring bij het verlies van mijn eigen katten weet ik hoe groot de pijn en het verdriet is als je kat ziek is en overlijdt. En hoe waardevol een persoonlijke en tastbare herinnering kan zijn. Elk aandenken wordt dan ook met de grootste zorg gemaakt.

Elke kat is anders en daarom maak ik elk aandenken passend bij jouw kat en helemaal naar jouw eigen wens. Zodat het niet alleen past bij jou, maar het ook echt een persoonlijk gedenksieraad wordt aan jouw kat. Heb je iets persoonlijks van je kat, zoals een naamplaatje, een belletje of iets anders wat echt bij jouw kat past, dan kan dit ook verwerkt worden in het sieraad.

Na het overlijden van onze 14 jarige Noorse boskat Summer aan een type leukemie, was het verdriet onbeschrijflijk. Hielkje, onze kinderen en ik waren ontroostbaar omdat het verlies van je huisdier ook een stuk van jezelf is verdwenen. Daarentegen koesteren wij de momenten dat Summer ons vreugde en blijdschap heeft gegeven. Naast de persoonlijke herinneringen van Summer, wilde wij tevens een sieraad hebben. Via het internet kwam ik op de website van PUUR Kattenkunst. Het aanbod van sieraden die symbool staan voor overleden huisdieren sprak mij aan. De schriftelijke en mondelinge contacten met Ingrid was warm en empathisch. Mede door de betrokkenheid van Ingrid en het mooie resultaat van het sieraad, zal Summer altijd in ons midden blijven. Dank Ingrid!

Ben en Hielkje Dekker

Winkel

Kijk in de winkel voor enkele voorbeelden van ontwerpen.
 

Werkwijze

Hier kun je lezen hoe je een aandenken kunt laten maken.
 

Ik heb een hanger laten maken van mijn twee dierbare katjes, tweelingzusjes. Ik had de hanger laten maken nadat 1 van mijn katjes op 14 jarige leeftijd gestorven was aan kanker, ik wist dat ook mijn andere katje niet lang meer te leven had omdat ook bij haar de kanker was uitgezaaid. Ik wou heel graag iets laten maken dat mij herinnerde aan de mooie tijd die ik met hun gehad heb. In de tussentijd zijn ze dus alle twee gestorven. De prachtige hanger werd perfect gemaakt zoals ik het wou en er hangen mooie bedels aan die mij herinneren aan mooie momenten. De katjes zijn nog steeds de eerste gedachte in mijn hoofd als ik ‘s morgens wakker word en ik word hier vaak verdrietig van maar dan kijk ik naar de mooie hanger die aan mijn slaapkamerdeur hangt en dan herinner ik mij ook de mooie momenten en dat helpt om het verdriet te verwerken. Ik ben PUUR Kattenkunst heel erg dankbaar, het is duidelijk dat de hanger met veel zorg en liefde werd gemaakt. De service was ook perfect. Ik raad iedereen PUUR Kattenkunst aan!

Sofie de Nijs

Voor meer inspiratie kun je kijken op de Facebookpagina van PUUR Kattenkunst of op de klantenpagina.

Wil je iets op maat laten maken, neem dan contact met mij op.

14 + 4 =

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwerpen? Klik hier.

Ik wilde graag een mooi aandenken van mijn net overleden poes Indi. Ik had nog wat haar van haar kunnen verzamelen waar een mooie hanger van is gemaakt. Omdat het zo bijzonder is ook maar meteen een hanger van mijn kater Sam en mijn nieuwe aanwinst poes Maupi laten maken. Je krijgt een opzet van je sieraad waar je vervolgens nog alles naar wens en smaak kan laten aanpassen. Verzending vlot en goed verpakt. Ik ben erg blij mee!

Wendy Schaefer

Pin It on Pinterest

Hulp nodig?