fbpx

Wil je nog sneller resultaat behalen?

Dat kan!

Met de trainingsvideo LICHAAMSTAAL EN STRESSSIGNALEN

Waarom is het begrijpen van lichaamstaal en stresssignalen zo belangrijk?

 

Omdat alles begint met vertrouwen. Als je kat je niet vertrouwt, dan zal het je nooit lukken om hem probleemloos te kammen.

Vertrouwen kun je alleen bereiken als je weet hoe je kat met jou communiceert en je respect hebt voor zijn gevoelens.

Zonder kennis van lichaamstaal en stresssignalen zie je niet dat hij geïrriteerd is, stress heeft of dat hij je waarschuwt. Als je dan doorgaat wordt je kat bang voor je. En een bange kat kan met zijn vlijmscherpe nagels en tanden veel schade aanrichten. Dat wil je voorkomen.

 

Wil jij:

 

  • niet meer bang zijn dat je kat ineens uithaalt of bijt?
  • geen strijd meer bij het kammen?
  • dat je kat niet meer wegrent?

Unieke kans!

Normale prijs €75        NU EENMALIG €17


Ik vond de video leerzaam. Ik weet best al veel van katten, maar toch erg handig om er nog eens goed op gewezen te worden.
De opbouw is goed. De filmpjes en uitleg is goed en onderbouwt elkaar ook goed.
Ik heb al voorzichtig, zonder lelijkheid van mijn kat, hem kunnen kammen door goed op zijn lichaamstaal te letten en dit rustig in stapjes kunnen bereiken.

Kim Verwijs

Waarom deze video?

In de trainingsvideo “LICHAAMSTAAL EN STRESSSIGNALEN” leer je, door de duidelijke beelden met uitleg, precies wat het gedrag van jouw kat betekent, zodat je

  • weet wat je wel en niet moet doen,
  • op tijd kunt stoppen,
  • stress voorkomt,
  • zijn vertrouwen kunt winnen,
  • hem moeiteloos kan kammen.

Hoe zou het voor je zijn als er geen stress meer is voor jou en je kat als je de kam pakt en naast hem gaat zitten. Als je eenvoudig een klit kunt verwijderen die op die lastige plek zit. Je weet precies wat je moet doen en je kat vertrouwt je.

Unieke en eenmalige kans!

Deze unieke trainingsvideo is nog nooit eerder aangeboden. De waarde van deze video is 75 euro. Voordat ik deze op grote schaal ga aanbieden wil ik zeker weten dat alles duidelijk is en er niets ontbreekt. Daarbij heb ik jouw hulp nodig!

Wil jij feedback geven op de trainingsvideo?

Doe dan mee met mijn testgroep en pak deze eenmalige kans! Je krijgt deze unieke trainingsvideo ter waarde van 75 euro voor slechts 17 euro! Het enige wat je hoeft te doen is mij feedback geven. Wacht niet te lang, want de testgroep zit snel vol.

%

vol

Pin It on Pinterest