fbpx

Je probeert het elke keer weer opnieuw, je kat kammen. Want hij krijgt klitten als je er niets aan doet. En door die klitten wordt zijn bewegingsvrijheid beperkt, omdat bewegen pijn doet. Zelfs zijn huid kan stuk gaan als je te lang wacht.

Maar hij wil niet gekamd worden! Je pakt dus maar weer de schaar, met alle risico’s van dien, om de klitten eruit te knippen. Want anders veranderen de klitten in vilt. En dat is het laatste wat je wilt.

Heb je moeite om je kat te kammen?

Herken je dit?

 

  • Je kunt je kat niet kammen. Hij krabt of bijt je of rent weg.
  • Je kat krijgt last van klitten of zelfs vilt.
  • Zowel jij als je kat krijgen hier stress van.
Zeer goede training voor jou en je kat. Mijn kat was niet te kammen, maar door de opbouw en duidelijke uitleg van de cursus gaat het nu goed.

Het is zeker een aanrader! Angelique

Gelukkig heb ik goed nieuws voor je.

Ik had namelijk hetzelfde probleem met mijn eigen kat.
Hij was 5 jaar toen ik hem kreeg en hij was nog nooit gekamd. Hij sloeg direct de kam uit mijn hand en begon te slaan en te bijten. Nu was hij al vrij temperamentvol toen ik hem kreeg, maar dit had ik totaal niet zien aankomen.

Als ervaren kattentrimmer zou je denken dat ik zo’n probleem wel kon oplossen. Maar bij je eigen kat is het toch anders. Ik wilde dat hij mij zou vertrouwen en leren dat kammen niet eng is, zodat er geen stress zou ontstaan. Ik ben met hem gaan trainen.

Het resultaat: Ik kan hem nu moeiteloos kammen.

Ook jij kan leren je kat te kammen.

Veel katteneigenaren vertelden mij dat zij hun kat ook niet konden kammen. Het veroorzaakte veel stress. Ook wilden ze niet dat de kat bang voor ze zou worden.
Dit was voor mij de reden om dit programma te ontwikkelen.

Ook jouw kat kan dit snel leren, hoe moeilijk hij ook lijkt te zijn. Want met deze methode leer je dit te doen met respect voor de gevoelens en emotie van je kat, waardoor je kat je gaat vertrouwen.

Het resultaat:

  • Geen stress en zorgen meer over de vacht
  • Je kunt moeiteloos je kat kammen
  • Een betere relatie met je kat
  • Je kat heeft minder tot geen klitten
  • Besparing van kosten
Moeiteloos kammen in slechts 7 stappen

Wat ontvang je allemaal?

Levenslang exclusieve toegang

Alle leerstof, de werkboeken, de video’s.
Inclusief bonus video’s en een uitgebreide handleiding over het gedrag van je kat.

 

8 Lessen

8 Weken lang ontvang je een elke week toegang tot een nieuwe les met uitleg, een hele duidelijke instructievideo, een werkboek (pdf), die je kunt uitprinten en een opdracht. Je kunt alles op je eigen tempo en dat van je kat volgen.

Toegang tot de besloten Facebookgroep

Je krijgt 4 maanden toegang tot de besloten Facebookgroep, waar je met andere deelnemers contact kunt hebben en elkaar kunt helpen. Je kunt je eigen filmpjes plaatsen en vragen stellen.

Direct antwoord op je vragen

In de Facebookgroep worden de vragen die je plaatst beantwoordt, maar er zal ook regelmatig een live vragenuur zijn om direct jouw vragen te beantwoorden.

Persoonlijke ondersteuning via mail

Persoonlijke vragen kun je per mail sturen en worden direct beantwoord.

Persoonlijke coaching

Je krijgt 2 uur persoonlijke coaching. Je kunt kiezen voor 2 uur aaneengesloten of 2 keer een uur. Je kunt hiervoor op locatie komen, eventueel samen met je kat. Als dit te ver is kan dit ook via Skype plaatsvinden.
Kijk bij de 3 opties hieronder wat in elk pakket inbegrepen is.
Ik vind het programma geweldig!!

De opbouw is heel goed. De eerste les geeft een overzicht van wat we allemaal kunnen verwachten en hoe het opgebouwd moet gaan worden. Het herkennen van lichaamstaal, stresssignalen en een achtergrond zijn uiteraard een eerste vereiste.

Ik ben serieus onder de indruk van de vorderingen die Ziggy heeft gemaakt de afgelopen weken. Ik kan nu z’n broekje kammen, wat voor de training absoluut onmogelijk was. Ramona

JA! Ik doe mee!

Betalen in 2 of 3 termijnen is mogelijk. Neem hiervoor even contact op.

kam blauwGratis kam

Voor het kammen heb je de juiste kam nodig. Kammen met de verkeerde kam kan er voor zorgen dat de kat het niet prettig vindt en je kunt zelfs de vacht beschadigen.

Een metalen kam met grove tanden is dé enige en beste kam om te gebruiken.
Heb je deze kam nog niet?
Laat dit bij je aanmelding weten en je ontvangt de kam GRATIS thuis.

Wat ga je besparen?

Een trimsalon of dierenarts kost je tussen de € 50 en de € 80 euro om de vacht te onderhouden of om klitten en vilt te laten scheren. Als je dit twee keer per jaar doet, dan ben je gemiddeld € 130 kwijt.

Heb je een jonge kat, die misschien wel 15 jaar oud wordt? Reken maar uit, dat kost je totaal € 1.950.
Ga je vaker, dan kan dit wel oplopen tot € 3.900.

Dit is zonder kosten die je wellicht moet maken door medische problemen, waardoor je naar de dierenarts moet. Denk aan een verstopping door haarballen of als je een keer in de huid geknipt hebt. Dit gebeurt vaak in een weekend, waardoor je dan in een klap zo € 300 kwijt bent.

Veel geld, waar je vast hele andere leuke dingen mee wil doen!

Je hebt de investering dus heel snel terugverdiend én je bespaart een hoop geld in de toekomst.

Over mij

Ik ben Ingrid Legué, expert in kattengedrag en vachtverzorging.

Zelf wil ik dat geen enkele kat ongemak of pijn heeft door een slechte vacht. Mijn missie is om zoveel mogelijk katteneigenaren te helpen om de vacht van hun kat in een goede conditie te krijgen en te houden, zodat hun kat altijd gelukkig en pijnvrij rondloopt.

Vinny ging op zijn rug liggen en liet toe dat ik hem op zijn buik aaide. Dat was de eerste keer, wauw!

Goede lessen, prima ondersteunend materiaal! Carolien

Veelgestelde vragen

Wanneer start het programma?
Op het moment dat je je aanmeldt, krijg je direct toegang tot de eerste les en kunt je direct aan de slag. Maar het is aan jou wanneer je daadwerkelijk begint.
Hoe lang duurt het programma?
Gedurende 8 weken ontvang je wekelijks een les. Maar je bepaalt zelf het tempo waarin je het programma volgt. Het hangt vooral af van je kat, maar omdat je precies weet wat je moet doen gaat het veel sneller dan wanneer je het zonder het programma zou proberen. Je blijft voor altijd toegang houden tot al het materiaal, dus je kunt alle tijd nemen die je nodig hebt. Het is belangrijk dat je het programma goed volgt, geen stappen overslaat en niet te snel gaat. Alleen dan zul je goede resultaten behalen.
Kan het ook sneller?
Mijn ervaring is dat katten de tijd nodig hebben om een oefening te doen. Mocht jouw kat een bepaalde stap al onder de knie hebben, dan zul je een paar dagen moeten wachten. Of je oefent gewoon deze stap nog een keer. Het is niet verstandig om te snel te gaan. De kans bestaat dan dat je weer twee stappen terug valt.
Is het programma geschikt voor iedereen met een kat die niet gekamd wil worden?
Ja. Maar het is belangrijk dat je gemotiveerd bent om het programma exact te volgen en niet te snel te wilt gaan als je kat er meer tijd voor nodig heeft.
Ik ben niet zo handig met de computer. Is het programma dan wel goed te volgen?
Het programma is heel eenvoudig te volgen. Je hoeft alleen maar op linkjes te klikken die je krijgt toegestuurd. Voor vragen ben ik altijd bereikbaar en ik help je op weg.

Pin It on Pinterest