Je kat kammen een hel !? 

Met het gratis e-book 7 tips om nooit meer gekrabd te worden ontdek je hoe je supersnel moeiteloos je kat kunt kammen, zodat jullie samen kunnen genieten van een stressvrije en plezierige verzorgingssessie.

Vraag het e-book hier aan.

Wie ben ik - Ingrid Legué

Check even je spambox als je het e-book niet in je mail vindt.  PS. ik hou ook niet van spam. Ik zal zorgvuldig met je gegevens om gaan.

Is de gezondheid van je kat voor jou ook superbelangrijk? Wil je voorkomen dat je kat vol klitten zit en daardoor pijn krijgt?

Hoe kun je hem het beste helpen als hij niet wil dat jij zijn vacht verzorgd? Dat lees je in dit e-book.

Wat je ontdekt in dit e-book:

 

  Waarom je kat niet gekamd wil worden en hoe jij dit gedrag kan veranderen

  Wat het gedrag in stand houdt en hoe je dit kunt doorbreken

  Wat je absoluut NIET moet doen, omdat je kat dan bang voor je wordt

  Wat je absoluut WEL moet doen, zodat het voor jullie allebei een fijn moment gaat worden die de band nog meer gaat versterken.

 

Elke kat verdient een gezonde vacht

Als kattengedragstherapeut én vachtcoach help ik jou, de katteneigenaar met een kat die niet graag gekamd wordt, om zonder stress en met gemak de vacht van je kat te verzorgen. Ik ben een vachtcoach die je helpt doorpakken, zodat je echt resultaat boekt. Sinds 2009 ben ik gedragstherapeut en in 2011 opende ik mijn kattentrimsalon. Sindsdien heb ik al honderden cursisten succesvol begeleid met de vachtverzorging van hun katten via online trainingen.

Mijn missie is om katteneigenaren te leren hoe ze de vacht van hun kat in optimale conditie kunnen houden, zonder stress voor de kat. Hierdoor kunnen alle katten genieten van een mooie, gezonde en klitvrije vacht, zonder de pijn en stress van vachtproblemen.

Ik word enorm blij van gemotiveerde katteneigenaren die de vacht van hun kat in topconditie willen houden, zodat beiden kunnen genieten van een stressvrije en zorgeloze verzorgingsroutine.

Ingrid Legué
Kattengedragstherapeut en vachtcoach

7 tips om nooit meer gekrabd te worden

Ik ben erg blij met de tips van Ingrid en ik weet nu beter hoe ik moet kammen en waar ik op moet letten. Het was fijn om echt specifieke tips voor mijn kat te krijgen! Ik let nu beter op zijn lichaamstaal en kam en borstel in etappes.

De eerste klitten zijn inmiddels verwijderd.

Barbara Nutbey

© PUUR Katten | Privacyverklaring

Pin It on Pinterest